book club babes åker till sågis del ett

i slutet på förra veckan åkte jag andrea yrsa maria & flora till min familjs lantställe för ett dygn med gos. dessa kvinnor och denna plats är verkligen mitt *balsam för själen* så trots att jag var sjuk så kunde jag inte tänka mig en bättre aktivitet för att bli frisk.

book club babes åker till sågis del ett1men allt började med roadtrip såklart! jag satt bredvid den här säkra föraren i en liten förkylningspöl och dansade lite halvhjärtat

book club babes åker till sågis del ett2i baksätet var det poserande innerlig medsång och känsla till vår roadtripspellista dock!

book club babes åker till sågis del ett5 sen var vi plötsligt framme och jag fotade inte så mycket visade runt lite och första bilderna är från när vi gick till den högsta höjden vi kunde hitta. för även om det var varmt som en högsommardag i juli så kan en ju inte göra något åt att solen går lägre framåt september.

book club babes åker till sågis del ett6så då måste en upp till åkern för att få kvällsolen.

book club babes åker till sågis del ett7så filmiskt gulliga mina vänner speciellt i motljus på åker japp

book club babes åker till sågis del ett8maria! <3

book club babes åker till sågis del ett9floran poppade flaskan.

book club babes åker till sågis del ett10och bjöd till oss tack vad snällt. vi hade med en korg picknick med förnödenheter som surt godis chips och en flaska bubbel vi hittat i skåpet.

book club babes åker till sågis del ett11efter vår lilla picknick visade jag dem bäcken vid åkern där traktorerna åker över. kolla äkta landet/park/naturyrsan komplett med ett grässtrå i mun

book club babes åker till sågis del ett12och antenpantenhjärtegullet

book club babes åker till sågis del ett13sen gick vi in och lagade middag men det togs det visst inte så mycket bilder på. mest en flora som dansade i väntan på saker i ugn/stekpanna

book club babes åker till sågis del ett14här delas nog ut livscoachning från yrsa om jag gissar rätt

book club babes åker till sågis del ett15och en reaktion på vulgär historia från maria skulle jag tro.

book club babes åker till sågis del ett16sen var det krubb! kikärtsbiffar som flora gjort när hon inte dansade med handduken och en massa rotfrukter och tzatziki blidde det. gott!

book club babes åker till sågis del ett3book club babes åker till sågis del ett4så satt vi här och drack rödvin tills vi blev trötta och nästan somnade och då inkvarterade vi oss i den lilla stugan istället alla fem i samma sovrum och borstade tänderna tillsammans. vi lyssnade på andreas hemmagjorda skräckhistoria som gav oss kalla kårar innan vi somnade djupt djupt (som alltid på landet) till bäckens porlande.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!