Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hemma ljuva hemma

hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemmaProcessed with VSCO with c3 preset hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma

(ett urval foton från vår australienresa. från min instagram.)

vi är hemma igen. en vecka tidigare än vi skulle egentligen. livet kräver fortfarande geografisk närvaro vid vissa tillfällen och andra sidan jorden fungerar inte som plats.

det är okej. är lite matt på något vis. efter ett tag når en liksom någon form av mättnad på intryck. fyra veckor är länge borta. men så mycket vi sett och gjort och upplevt ja herre min ge nu ska jag smälta lite

vi åkte ju nästan precis när jag tagit examen från berghs och nu känns det som en evighet sen och jag vill bara starta om på nytt rensa i allt jag äger och planera vad livet ska vara. men först ska vi handla frukost och laga (laga! äta hemlagad!) middag och försöka inte somna alldeles för tidigt. det kan bli svårt efter en 24timmarsresa och med jetlag men ska försöka.

så: tills nästa gång. puss <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger