Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

spegel spegel på väggen

spegel spegel på väggen varjag har något nytt hemma! en liten spegel.

spegel spegel på väggen varnu hängde jag upp den bara för att visa på platsen där affischen i detta inlägg brukar hänga men jag ska fundera lite till. jag fick den av min moster som plockat ned den från sitt lantställe för att den skulle passa mig. så fin examenspresent!

spegel spegel på väggen vardet är så svårt att placera när en inte har en given plats där det skulle passa att spegla sig. är det jättemärkligt att sätta upp en spegel som en tavla där dess funktion blir sekundär? funktionen kan ju i och för sig bara vara att få hemma att bli dubbelt och upplevas större också. vi får se var den hamnar men hur som helst så: ÄLSKARN.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Waaa så fin spegel! Förstår att hon plockade ner den för den känns verkligen väldigt mycket du! Jag tycker verkligen att du kan hänga upp den bara för fint om du egentligen inte behöver en spegel att spegla dig i. Jag har själv en sån spegel som hänger på min tavelvägg. Jag speglar mig aldrig i den men den sitter väldigt fint där.

    Fredrikapåvinden 2016-06-06 19:55:21 http://fredrikapavinden.com
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger