Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

den första söndagen i maj

den första söndagen i majden första söndagen i maj den första söndagen i maj den första söndagen i maj den första söndagen i majdet börjar dra ihop sig kanske en skulle kunna säga. i morgon och övermorgon har vi presentation för våra slutprojekt och i mitt och sofias fall är det ju framtidsarkivet. i dag har vi slipat på presentation på sofias innegård och pillat på hemsidan med johan som kodar åt oss (tack babe <3). vi tackade med tacos för tre. har vi tur kan vi hämta framtidsarkivsboken från tryckeriet i morgon annars får vi presentera med digitala mockups. hoppas hoppas.

oro. det känns som att allt jag pratar om med alla hela tiden nu är att jag inte känner mig som mig själv. det är en läskig känsla. så vilsen den här världen är så stor och läskig och jag drömmer mardrömmar som är vardag blandat med världsproblem och det är extremt obehagligt.

jag hann i varje fall plantera om alla mina växter här hemma den här helgen och de verkar må lite bättre nu. kanske hoppas så smittar de mig med.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Oron kommer gå över, krama om växterna och vänner fram till dess <3

    Erika 2016-05-02 22:49:03 http://pollenonthebreeze.blogg.se
    Svara
  • jag tror det är rätt vanligt ändå att känna sig sådär lost och förvirrad när något stort i livet är påväg att ”ta slut”, eller vad man ska säga. Som skolan för dig. det blir osäkerhet och man har inte riktigt koll på framtiden. Kram ialalfall, var snäll mot dig själv, kramas mycket och försöööök att inte måla upp massa onödiga orosmoln <3

    ISA 2016-05-01 23:39:19 http://isabyl.devote.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk