amsterdam IV – solen loppisarna & ett köp som borde gjorts

inlägg nummer fyra innehåller inte så många foton då min kamera laddade ur på eftermiddagen. jag hade dock med min analoga kamera under hela resan så oroa er inte jag har dokumenterat allt vi gjort ändå men det kommer sen. *skadad*

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortssista amsterdamsdagen slog vi till med hotellfrukost.

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsen fick ta från buffén OCH beställa från a la carte så det gjorde vi såklart både och hehe. pannkaka med sirap.

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsoch ett ensamt litet ägg med hollandaise. : )

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsmitt perfekta frukostsällskap

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsefter frukost så checkade vi ut & lämnade våra väskor. vårt hotell körde på inredningsmantrat MORE IS MORE. så mycket prylar överallt.

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsdet var disigt men SOL för första gången på resan.

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsvi promenerade förbi vass

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsgick in på mendo

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsoch tittade på fina böcker.

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsvi styrde stegen mot waterlooplein som ju var stängt pga regn dagen innan när vi skulle dit.

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsråkade gå förbi en bokloppis på vägen

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsså var tvungna att stanna naturligtvis och titta på fina böcker.

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortshittade en simone de beauvoir-bok som bara kostade fem euro men var på franska så hade ändå inte kunnat läsa den. tänkte bara äh bättre att någon annan som fattar den köper den. men saknar den nu pga så fin kolla med knallgult försättsblad och guldpräglad titel på utsidan.. : ( oh well.

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsvi gick vidare längs kanalerna. tappade mitt örhänge när johan skulle fota mig men obs hittade det vid kanalkanten som tur var.

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsmen var så himla glad den här morgonen. mest pga sol tror jag mvh banal person : )))))

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortstill slut kom vi till marknaden.

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsfinns en del knäppa grejer där och jag älskart. t ex en låda full av gamla saxar.

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsoch högar av billiga gamla kläder. rotade lite men köpte inget.

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsamsterdam IV – solen & ett köp som borde gjorts vi fortsatte titta i fler second hand-butiker istället.

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortspromenerade genom stadskärnan (mindre charmiga delar av annars fin stad) för vi skulle nordvästerut

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsjohanen i sol. <3

amsterdam IV – solen & ett köp som borde gjortsvi kom till centralstationen innan kameran laddade ur och sen var det som sagt slut på digitala bilder men jag har ett gäng framkallade på slutet av dagen som jag kan visa sen. puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!