ölskum på ile roi

i tisdags när jag & sofia drack öl på ile roii tisdags förra veckan hade jag en date med sofia inplanerad på denna plats. närmare bestämt usine ile roi på kungsholmen. pilsner urquell hade bjudit in oss att testa olika hällningar på samma öl från tankarna i restun (som ni ser glänsande längst bort) och äta middag.

i tisdags när jag & sofia drack öl på ile roivi fick lära oss att själva ölet är mer bittert och skummet sötare så till förrätten fick vi mest ölskum. spännande!! brukar ju undvika skum och så här var det tvärtom. och det var gott när en embraceade det.

i tisdags när jag & sofia drack öl på ile roisofia och ölskumsmustasch <3 den här männskan alltså. att jag får ha henne i mitt liv är jag så tacksam för. att få dela skratt och gråt och oro och trygghet och visioner med henne. och äta middag en tisdagskväll

i tisdags när jag & sofia drack öl på ile roitill nästa rätt som var blomkål och tofu och syrad gurka fick vi ölet upphällt på så vis att det hälldes genom skum vilken gav både en beska & sötma.

i tisdags när jag & sofia drack öl på ile roisåhär fint var det på usine ile roi!

i tisdags när jag & sofia drack öl på ile roitill sist fick vi denna rätt (som var så extremt god). till den klassisk upphällning (med ölet först och skummet sist på toppen). men som ni kan se blev det ganska mycket öl så det blev mest smak hehe. vattnas i min mun när jag tänker på den här maten. det var gräddigt och knaprigt och bakat ägg och tryffel alltså MMMM.

i tisdags när jag & sofia drack öl på ile roii tisdags när jag & sofia drack öl på ile roitack pilsner urquell för vi fick smaka! det var verkligen väldigt smakligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!