Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en eftermiddag i brisbane

en eftermiddag i brisbane1dagen efter att jag och johan varit på fraser island (och nu var tillbaka på gold coast och familjen) så tog vi tåget till brisbane. vid lunch var vi framme och gick från centralstationen i jakt på något att äta.

en eftermiddag i brisbane2 en eftermiddag i brisbane3en eftermiddag i brisbane4vi gick för att köpa lunch på »john mills himself« som vi hört skulle ha det bästa kaffet i stan men det visade sig att de hade inte mat. trist pga superfint ställe! bättre för fika.

en eftermiddag i brisbane5vi tog en cappuccino och grillad wrap på godtyckligt kafé på samma gata istället och kollade upp vad vi hade lust att göra.

en eftermiddag i brisbane6vi kom såklart snabbt fram till att promenera i botaniska trädgården pga älskar sånt

en eftermiddag i brisbane7den var väldigt fin.

en eftermiddag i brisbane8hade skulptur

en eftermiddag i brisbane9stjärtfjädrar i palmer.

en eftermiddag i brisbane10och en bambuallé.

en eftermiddag i brisbane11 en eftermiddag i brisbane12 en eftermiddag i brisbane13 en eftermiddag i brisbane14 en eftermiddag i brisbane15 en eftermiddag i brisbane16efter lilla promman styrde vi våra steg mot vattnet.

en eftermiddag i brisbane17 en eftermiddag i brisbane18 en eftermiddag i brisbane19 en eftermiddag i brisbane20över bron mot southbank

en eftermiddag i brisbane21 en eftermiddag i brisbane22målet var gallery of modern art. nedan följer några av mina favoriter.

en eftermiddag i brisbane23 en eftermiddag i brisbane24 en eftermiddag i brisbane25 en eftermiddag i brisbane26 en eftermiddag i brisbane27 en eftermiddag i brisbane28 en eftermiddag i brisbane29det här konstverket var så obehagligt + bra. på ena sidan av rummet fick en trycka på en knapp och ut kom en streckkod som en tog i handen medan en gick längs väggarna och läste på klockorna som gick i olika takt och var märkta med all tänkbar tragedi som sker hela tiden i världen. i bakgrunden hördes i otakt plingande ljud för när visaren nådde toppen på klockorna. när en gått genom alla klockor fick en skanna sin streckkod och få ett kvitto på vad som statistiskt sett skett under tiden en tittat på verket. antal hjärtinfarkter dödsfall pga svält eller våldtäkter. ont i magen och effektivt sätt att visa statistik så det kändes.

en eftermiddag i brisbane30en eftermiddag i brisbane31tyckte om muséet och hade kunnat vara kvar längre men dels så stängde dem och dels hade vi en tid att passa. men vi köpte en guide till melbourne (dit vi skulle om några dagar!) i museishopen innan vi skulle möta upp de andra för pasta/risotto på en italiensk restaurang.

en eftermiddag i brisbane32 en eftermiddag i brisbane33 en eftermiddag i brisbane34 en eftermiddag i brisbane35 en eftermiddag i brisbane36 och det var den eftermiddagen i brisbane. hejdå staden! fint att råkas.


här är australien-taggen med alla inlägg från aussie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Sara!!! Först och främst vill jag bara säga att jag älskar din blogg. Min favvo!! Sååå fina och inspirerade bilder. Ska precis flytta och rotade fram en gammal stegstol på landet. Kom att tänka på att du nog ”klädde om” en sådan för nåt år sen eller så men lyckas inte hitta inlägget. Skulle behöva lite vägledning så please, vill du länka!? Puss!!

  Lisa 2016-08-16 12:44:42
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   hej lisa! fint med ny pall jag älskar fortfarande våran. jag tror att här är inlägget du letar efter: http://sara.metromode.se/2014/06/07/2014_june_2-saker-jag-kopte-pa-loppis-i-helgen-2/
   jag körde på dubbelhäftande tejp efter att ha ritat av original-stegen liksom. puss & tack för pepp!

   Sara Edström 2016-08-16 12:59:17 http://www.sar.as
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind