en dag på öland

hej och god lördagsmorgon! hoppas ni mår bra. jag vaknade upp på mina föräldrars lantställe och ligger i skrivande stund i sängen och lyssnar på bäckens porl bredvid huset. i går åkte jag och johan från målerås och de smålänska barrskogarna hit till mamma och pappa och satt och spelade fyrmanswhist till halv två i går. men ska vi titta på vad jag och jorp gjorde häromdagen!

öland1från johans lantställe tar det en timme att åka till öland så det brukar vi göra som en liten dagsutflykt ibland. så det var dagens mål. men först åt vi frukost på farstun som varje dag i målerås bestod av gröt med blåbär från skogen runt huset och hallon från som vi plockat med från sågaretorp.

öland15efter lite bilfärd var barr bytt mot sand på stranden i bjärby på öland.

öland3öland4vi picknickade lunch med termoskaffe och frallor och sockerkringlor som johan bakat och jag filten och maten matchade lite.

öland5min sockerkringla äter en sockerkringla (ok erkänner det var för cheesy sagt)

öland6vi badade (lite pga kallt) och sandade ner allt (jag då hehe)

öland9och läste! det här är månadens bokklubbsbok och vi har en codex att en inte får skriva vad en tycker om den innan men jag kan säga såhär att jag bara ville läsa läsa läsa hela tiden SLUKADE den och inte kan bärga mig vill prata om den med bokklubbis pronto.

öland8 öland10på stranden bredvid badade de här <3

öland13 öland14vi hälsade lite pårom och sen kände vi oss färdigstrandade.

öland16hejdå havet för nu!

öland17vi åkte hemåt med ett inplanerat stopp bara.

öland21mejeriet!

öland18öland19de skulle precis stänga men jag bad snällt så fick vi köpa glass ändå : )))))) jag tog med jordgubb och johan med choklad och nougat.

öland20så satt vi i deras trädgård och åt den snabbt innan den smalt.

öland23väl hemma igen spenderade vi kvällen med ett: gin & grapetonic. + en klyfta passionsfrukt i brist på annat att pynta med.

öland24två: korv med bröd. och johans nybakade korvbröd ja han har lite bakmani just nu. vegokorv för mig såklart och någon random MÖRDARKORV för honom

öland25och tre: varm brasa som vi värmde fötterna vid. slut på stugdag som var stranddag. vi hörs och ses snart puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!