ungefär smultronbellini

jag hittade ett alldeles nytt smultronställe bakom huset här på landet i går. alltså bokstavligen. proppat med små röda nästan övermogna och galet söta smultron. blev lite sentimental över alla tjugo års worth of smultron som aldrig blivit ätna. men sörjde inte särskilt länge utan plockade en liten kopp istället hehe.

smultronbelliniså i går kväll drack jag och johan det lyxigaste någonsin. smultronbellini. bellini är ju fruktpuré och mousserande vin vilket det här kanske inte exakt är men nästan.

smultronbellini det går helt enkelt till så att du har en liten kopp med nyplockade smultron + 2 glas + en flaska mousserande vin. vi hade prosecco.

smultronbellinifyll glasen till en tredjedel ungefär med smultron och mosa lätt.

smultronbellinihär kan du också ha i lite socker i blandningen om du skulle vilja. alltså doften av detta önskar jag kunde bifoga lite åt er.

smultronbelliniså häller du försiktigt på bubblet helt enkelt toppar med ett par bär och vips så har du det allra lyxigaste somrigaste någonsin.

den här morgonen har varit molnig så jag har legat inne på kökssoffan och hållt på med mindre roliga administrativa grejer. dock med en brödbakande johan bredvid mig och ELO i högtalarna så det var ju trots allt den bästa av förutsättningar för sådana sysslor med. men nu ser det ut att lätta upp lite och johans deg ska jäsa! så nu ska jag gå ut i solen med honom. puss & kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!