act/react på berghs

act/react på berghs act/react på berghs act/react på berghsact/react på berghsact/react på berghsact/react på berghsact/react på berghsact/react på berghs

foton från de senaste dagarna. de går ihop dagarna. vi har jobbat med berghs grad show och i år är temat mer av att det ska vara en upplevelse kanske snarare än utställning.

tidigare år har det handlat om att alla avgångselever byggt montrar för att visa sina examensarbeten men i år samlas projekt som vi jobbat med under hela vår tid på skolan i rum med olika syften. tanken är att det inte bara ska vara att gå runt och titta och vara passiv utan mer interaktivt för besökarna. jag tror det kommer bli asbra!

alla rum har olika teman och jag och sofia och evelina ställer ut våra framtidsarkiv i »note room« där besökare får skriva sina tankar kring allas arbeten på lappar som sätts på spikar på väggarna.

på lördag är det öppet för alla att komma. projektioner speglar svarta rum vita rum ballonger emoji-klistermärken och sjuka mängder OSB-skivor utlovas! lördag klockan 11-18 på sveavägen 34. det blir kul kom!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!