bokklubbsträff april

häng med på bokklubbsträff vettja <3

bokklubbsträff aprili måndags förra veckan hade vi bokklubbsträff. hade suttit och jobbat på kulturhuset men vid halv sju köpte jag med mig en veganburgare från max och tog tvåan hem till alex för att hänga med de här stockfotoglada godingarna. alex chrissy louise flora & yrsa!

bokklubbsträff aprilplus den här älskade sjuke lille parveln. anten. <3

bokklubbsträff aprilbubbel + hämtmat och matlådor är närmre regel än undantag hos book club babes.

bokklubbsträff aprildetta var månadens bok! som porträtterar författarens familjs flykt från irak till sverige och om livet innan och efter. jag gav 2,5/5 i betyg och den fick också lågt betyg generellt. tror det mest berodde på att jag inte riktigt fattat att det inte var en skönlitterär bok/vanlig roman och då blev liksom repotageformatet lite knäppt. MEN jag skulle ändå säga att den är väldigt läsvärd pga mycket intressant tema och givande (för mig iallafall) med så olika perspektiv (duraids egna men också generationen ovan och under honom på ett sätt). titeln är ju dock briljant. har ni läst den? vad tyckte ni?

bokklubbsträff aprillouise häller upp mer cava : – )

bokklubbsträff aprilWoch flora lobbar för en bok hon vill ska bli nästa. dock blev det inte den utan »att föda ett barn« av kristina sandberg.

bokklubbsträff aprilbokklubbskvällen avslutades i lite mer horisontellt läge.

bokklubbsträff april + rödvin. måndagar när en får träffa såna här personer det är bra måndagar det. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!