söndagssammanfattning vecka 7

söndagssammanfattning i allra senaste laget. det blir en lite kortare än vanligt ty de tre första dagarna var all work no play förra veckan. och eftersom att jag var i köpenhamn den resterande tiden fotade jag inte så mycket med telefonen då utan mest med kameran så mer från det kommer ju senare.

söndagssammanfattning vecka 7förra veckans (och följandes med förmodligen) frukost var detta: chiapudding på hasselnötsmjölk med soyghurt frysta bär och kanel & äpplegranola. fick granola i ett bud från risenta och den var svingod så tips tips.

söndagssammanfattning vecka 7i tisdags hade jag ett litet möte med den här darlingen på café pascal. fick träffa på yrsa en snabbis också som var där och skrev det var fint.

söndagssammanfattning vecka 7sen gick jag till skolan i STARKT motljus.

söndagssammanfattning vecka 7på eftermiddagen hade jag lektion och fick feeling och tog en selfi med macke och sofian i trapphuset innan vi gick hem.

söndagssammanfattning vecka 7vi fick en uppgift i experimentell typografi och fick varsitt ex rodeo wave som inspiration av vår lärare som formgav den.

söndagssammanfattning vecka 7ett sent morotsmellis se brist på dagsljus

IMG_6915lite sol in på onsdagsförmiddagen när jag jobbade hemifrån.

söndagssammanfattning vecka 7sen for ju jag till köpenhamn med de här darlingsen på torsdagen! vi promenerade runt i stan & bar våra pins såklart pga blev filmade för billerud korsnäs som sponsrade tävlingen. 

söndagssammanfattning vecka 7drack kaffe. t ex i en kopp som var väldigt fin tillsammans med min plånbok.

söndagssammanfattning vecka 7och så besökte vi ju unicefs katastroflager vilken var så himla intressant. men mer om det sen!

söndagssammanfattning vecka 7sista dagen var bara jag sofia och evelina kvar och vi gick runt i ett regnigt köpenhamn. så mysigt.

söndagssammanfattning vecka 7i går fick jag johans restpizza till lunch. han är proffs på god pizza.

söndagssammanfattning vecka 7och sen satt jag från lunch till kväll och jobbade vid lattjos köksbord och åt naturgodis samt drack kaffe.

puh. det var en otroligt intensiv vecka. tror denna kommer gå i samma stil. men jag ska åtminstone ha bokklubbsträff och gå på teater och sen på fredag gå på födelsedagsmiddag för johans mamma så lite paus också. ett två tre nu början vecka åtta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!