Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

<3 in a hole

<3 in a holekolla vilken fin frukost jag åt i söndags på <3-dagen. har hört många benämningar på denna rätt men här hemma går den under benämningen »toad in a hole«.

<3 in a holepga valentines day skar johan ur hjärtan istället för att bara stansa runt med ett glas. NAW CUTIE. det är alltså bara att ta bröd göra ett hål i och steka tillsammans. som om rostbröd fick ett barn med stekt ägg. när de stekt en stund vänder vi dem inte utan kör bara in i ugnen på grill en liten stund för yta på toppen. så blir gulan fortsatt fin och inte genomstekt.

<3 in a holejag improviserade lite topping i form av hackad basilika och solrosfrön tillsammans med salt och olivolja.

<3 in a holeoch la upp alltsammans tillsammans med tomater och hjärthålsbrödet som också stekt med i pannan. + massa extra basilikablad.

<3 in a holeoch så lite ägguleporr. slut på toast-deluxe-frukost.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind