söndagssammanfattning XVII

söndagssammanfattning! på en tisdag! så går det om en glömmer bort vilken veckodag en är på. tänker att det betyder att jag kommit in i jullovsmode. och att jag är i ett slow blogg-pace. den är lite kort men här är den om än försenad förra veckans sammanfattning med mobilbilder:

    decemberutsiktbra decemberstämning i vårt vardagsrumsfönster dock gick amaryllisen av några dagar efter detta ooups.

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
firade andreas födelsedag träffade agnesen jobbade natt som vanligt och hade min sista dag på praktiken.var på julmiddag med johans familj på ett slott hade elsa och linnea över på scones och åt gröt hemma hos mamman och pappan!

pepparkakor i form av räv och ekorredet blidde hjärtan rävar och ekorrar. + en massa venustecken såklart. ♀

som inte var planerat:
blev bjuden på middag på en vikingarestaurang som praktik/julavslutning & skickade in ett bidrag till en mönstertävling. och bakade pepparkakor till halv tolv på kvällen med joran. och så åt vi lunch tillsammans på måndagen lite spontant det var så mys.

rosa morgonhimlen var rosa en morgon men det såg vi inte direkt bara genom reflektionerna på huset mittemot vårt. fint ändå.

ett tips från veckan:
såg sista avsnittet av the knick och hoppas oändligt mycket på en till säsong. har tipsat förut men SE THE KNICK är tipset igen pga så himla bäst och snygg serie sjukt fint foto & klipp & musik.

morgonpromenad vid slussen så fin morgon på min nu föredetta vanliga morgonpromenad.utsikt från praktik och föredetta praktikutsikt. 

andrea fyller århurra för den här nyblivna tjugotvååringen! <3 vi fick komma hem till henne och linneas nya lägga och spela spel och sen gick vi till laika. 

veckans känsla:
tillfreds ändå. hade överbokat mig en massa och ombokade utan dåligt samvete oj vad det lättade. har blivit så mycket bättre på det där.

elsa och linnea på besöknär mina gamla sambos elsa och linnea var förbi pga de är i sverige! NÄ va mysigt det var att se dem igen och knäppt att ha dem hemma hos oss när de alltid varit londonpersoner.
 pepparkakorsåhär blev peppisarna efter garnering. en ekorre en god jul en person och en finder.

telefonjobboutifiten klädsel från veckan:
klassiskt med jobbspegelbild hehe. topp som jag sytt byxor från monki och så en kofta gammal som gatan från weekday.

bokhyllaur en bokhylla hos bankerwessel. SÅ mycket nice böcker de hade. 

veckans betyg:
4/5!! som vanligt alltså. dock kunde det åkt ned lite pga hade sista dagen på bankerwessel och jag trivdes så himla bra hos dem. men annars så fin vecka julstämning ON TOP. nu är det bara 3 dagar till julafton hujedamig vad tiden går. tur att en firat i hela december då hehe. i kväll får jag finbesök av hela bokklubben och jag LÄNGTAR SÅ. puss ha en fin tisdag (?)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Alltså ljusstaken i första bilden är för fin! Måste ha missat ifall du bloggat om den (?), men var hittar man en sån?

    Klara 2015-12-22 13:32:37 http://klaraamandas.blogg.se
    Svara
    • Svar på Klaras kommentar.

      hej! menar du den elektriska eller de i mässing? de i mässing är från loppis och den stora elektriska har jag fått av min farmor och farfar som inte ville ha den längre.

      Sara Edström 2015-12-23 10:19:17
      Svara
  • Vilka härliga bilder!
    Så kul o otippat med vikingaresturang!

    Agnes 2015-12-22 13:27:24 http://agnesbox.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!