bubbel och bonnmöbler en tisdag

i tisdags efter skola/jobb åkte jag och johan ut till djurgården och nordiska museet. vi fick gå på vernissage för deras nya utställning *rejält retro*. fylld med allmogemöbler med kurbitsmönster från 1750-1800-talet. väldigt retro alltså som ni kan höra.

rejält retro nordiska museetdet fanns så mycket fina detaljer på möblerna att inspireras av.

rejält retro nordiska museetsiffrorna!

rejält retro nordiska museetrejält retro nordiska museetvi gjorde deras facebooktest och johan blev det här skrinet. ”du är ett skrin från bohuslän. färgglad och slät men ganska hemlig. helst pysslar du med ditt. möblerar om litegrann och ser över tulpanerna. men hur ofta får någon titta in i din trädgård? lätta på locket lite!” <3

rejält retro nordiska museetrejält retro nordiska museetflera hundra år gamla allmogemöbler blandat med kuddar från littlephant ja varför inte?

rejält retro nordiska museetkurbitsar!

rejält retro nordiska museetoch ett nytillverkat skåp med olika projiceringar av gammalt.

rejält retro nordiska museetjag blev det här golvskåpet från  härjedalen i testet. ”sexbomben! du är ett golvskåp från härjedalen. fräck färgstark och med extra allt. du står gärna i centrum och är alltid först på dansgolvet. helt enkelt oemotståndlig! sorterar posten gör någon annan…” haha.

rejält retro nordiska museetså fin plats att vara på en tisdagskväll.

och jag såg på facebook att de har öppet hus i dag! det är fri entré hela dagen med anledning av museets födelsedag. de har bjudit in med posters på en massa olika språk över hela stan för att så många som möjligt ska komma. fint va! pallra er dit tycker jag om ni är i stockholm och står utan lördagsplaner. här är facebookeventet. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!