den där sommaroron och i fredags på landet

nu är det prick en vecka kvar av min sommar innan skolan börjar. tidigt torsdag morgon åker vi tvärsöver sverige till göteborg och way out west som får avsluta de här fem veckorna av ledigt. men det känns mest stressigt. jag har sån oro inuti av saker som inte tagits itu med under flera månader som skjutits fram men efter den här förmiddagen av organisering och planering och fix känns det lite bättre och bröstet lite lite lättare.

det blir lite så på sommaren tänker jag för det är så viktigt att göra det här här här nu nu nu så allt som inte är sol och mat och ledigt och bra och skönt får läggas åt sidan en stund och så hamnar allt i en hög och såhär i augusti så har den hunnit bli så hög så den nästan faller. men som sagt: lite bättre ordning nu.

innehållet här är fortfarande på hög dock. just nu känns det som att jag har foton klara att visa ändå till december om vi fortsätter i denna takt men vi börjar lite med i fredags på landet tänker jag och skjuter fram alla de andra lite till.

fredag på landetvaknade bredvid johan här i strimma av persiennljus och sen åkte jag med honom och alicia min yngsta kusin och badade från klippor och spelade finns i sjön och gick på loppis. när vi kom tillbaka fanns kall gazpacho och varma baugetter till oss och fanny var sugen på att plocka svamp.fredag på landet fredag på landet fredag på landet fredag på landet fredag på landet fredag på landet fredag på landet fredag på landet fredag på landet fredag på landetså det gjorde vi. vi gick över åkern till vårt vanliga ställe som var överfyllt och det var väl ingen match alls att fylla korgen. längs bäcken i barrskogen och så tillbaka till torpet. fredag på landet fredag på landetoch så rensade vi dem tillsammans med farmor på verandan. <3fredag på landetjag och johan gjorde gindrinkar med ingefära och citron och gurka. fjorton stycken närmare bestämt i alla glas vi kunde hitta.fredag på landet och bjöd alla på hela sågis på varsin. t ex min mamma. fredag på landet fredag på landetsenare på kvällen när det nästan var natten gick vi och vittjade våra kräftburar med ficklampor i kolmörkret.  fredag på landetfredag på landetoch när vi tröttnade på att klättra genom alla snåriga tistlar och ned för leriga backar så lade sig han och jag på åkern och tittade på stjärnorna och ficklamporna mellan det vildvuxna. en är inte bortskämd med stjärnor i stockholm. sen började det stora koket men det somnade vi ifrån.

nu har jag lovat johan att bjuda honom på glass och åka och bada som tack för att han ringde ett jobbigt samtal till skatteverket åt mig (obs jag ringde ett eget jobbigt till banken också. botar min telefonfobi lite lite i taget). i kväll ska vi på derby heja aik! ha en fin måndag puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Lite småskönt ändå att någon annan även har den där egenskapen att skjuta på saker lite för länge tills ångest-högen är påväg att välta.. fint att du fick bocka av lite nu! Njut av kvällen, så värd det <3

    ISA 2015-08-10 19:29:09 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Åååh, vilken otroligt drömmig svampkorg ni fick ihop! När jag och min kille bilade genom Sverige körde vi förbi två snubbar som hade tre tiolitershinkar fulla med kantareller, blev bara liiite avundsjuka, hehe. Måste gå ut och plocka svamp innan skolan börjar!

    Klara 2015-08-10 16:24:58 http://klaraamandas.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!