Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hejdå london

8  regents kanal 19     30

i dag åker jag hem. eller snarare prick nu åker jag hem i detta nu från heathrow flygplats. efter nio veckor av praktik på studio lovelock och nio veckor med ny vardag. nio veckor som före kändes svåra och stora och nästan skrämmande men som och i efterhand bara varit så fullkomligt självklara enkla och övervinneliga. förmodligen (kanske med all säkerhet) är det på grund av de otroliga gästvänliga omtänksamma människor jag fått chansen att omge mig av men också: allt blir mindre på nära håll.

när jag kom hit pratade jag om att det är som att en får en sådan annan inställning till en stad beroende på vilken tid en har den. om du åker på weekend i tre dagar till en stad och har ett pressat schema över allt du vill hinna göra och flänger fram och tillbaka över hela så hinner en liksom inte ta in eller känna kanske på samma vis som om du har tid att ta det i den takt det kommer. göra vad du känner för när andan faller på.

och ändå är det så mycket kvar att göra. så många ställen att dricka kaffe på innergårdar att utnyttja och museum att besöka. så många människor att träffa busslinjer att åka och gator att stega över. tur att jag har något att komma tillbaka till nu så det går att fortsätta låta andan falla på.

nu ska jag ha sommar i stockholm. tack london för att jag fick lära känna dig lite bättre. vi ses igen. snart. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind