lördag i stockholm.

3i lördags vaknade jag upp på allra bästa sätt i hela världen: bredvid johan. men det första som hamnade på bild var hans chiliplantor som blivit så himla stora sen jag reste.4han hade bakat kavring med tranbär och hasselnötter så vi åt ostmackor i typ oändlighet till frukost framför mad men 5går ju inte att sluta äta såna. 9 vid lunch åkte vi till city. kolla johan har klippt sig fin visst <3 8vi skulle på min skolas slututställning men kom på att vi var tvungna att äta lunch först. så vi gjorde det enda rätta och intog den här positionen på la netas uteservering7hade gulligt sällskap i väntan på maten  6 och så åt vi min bästa snabbmat i hela stockholm. jag tog en med bönor och ost en med potatis och lök och ost och en med chilli zucchini majs och lök och MASSA koriander och såser på alla. JAPP det var ljuvligt19sen gick vi till årets slututställning på min skola och studentbyrån som ordnat hela utställningen hade gjort ett så himla fint och bra jobb. årets tema var känslor och utställningen hette the goosebump factor. här är trapphuset med gigantiska goosebumps hehe11 tittade på grafisk design-tvåornas projekt som var himla bra. här är max som gjort en t-shirtkollektion på temat sorg. 12olivers fantastiska typsnitt *typisk* som är menad att bryta läsrytm och skapa dynamik i läsning.  14gabriella hade gjort en briljant tidning13  fragment!15och una som rest tillbaka till sin födelsestad i jugoslavien som hon och hennes familj  flydde från när hon var liten för att sen skapa en klädkollektion med inspiration från den resan om vem hon är i dag. alltså så himla bra. och gåshudsfaktorigt.16och fantastiskt fina  skapelser. kolla den här väskan!17det fanns ett till nyskapat typsnitt också som en fick skriva ut texter på en kvittoremsa på!!! 18gissa vilken jag gjorde hehe…  20maria har drivit en kampanj för att erkänna endometrios som en folksjukdom och hade gjort en gigantisk sjuk livmoder som hängde uppe. så bra. skriv upp er på protestlistan här! 21isabel hade gjort en känslobutik.

38 39med ångest stress förälskelse svartsjuka t ex. på tal om att köpa lycka eller dämpa ångest med konsumtion. 22sen fanns en workshop med massa gammalt elektronikskräp 23där fina smycken skapades 24och vi testade oculus rift hos linns grupp som var i en gigantisk smiley!! så roligt och knäppt att åka bergochdalbana i ett par glasögon.
40 41
och hann se hannahs textfyllda rum en snabbis. men efter det hann vi bara springa genom utställningen pga hade bråttom till kvällens planer. men så glad att vi hann se en bit av utställningen åtminstone. här kan ni läsa om alla projekt! 27åka tunnelbana med johan. mkt underskattad grej.  28och äta glass och pommes från donken med.  29vi köpte blommor och åkte hem  31och sen blev det superstressigt och hela soliga hemma hos oss blev kaosigt. vi strykte och kollade bussar och sminkade och fixade hår och ja ni vet för sen var johan tvungen att rusa men jag hade en halvtimmes försprång så jag stannade kvar en stund.  32 då får jag ett sms av anten som frågade var jag var och det visade sig att hon och felicia var tio minuter bort vilket gjorde att vi hann hänga hos mig medan jag kaosade i en kvart <333ante hjälpte mig slå in paket 34 och fille höll gott sällskap. så intensivt häng när en inte setts på länge inte kommer ses på länge hänger i en kvart medans en av tre är megastressad <3 hehe3536de gick med mig till bussen och väntade och som tur var var bussen jättesen <3<3 alltså de här två. tänk att jag hann träffa er finisar. 37sen var jag plötsligt på djurgården men vi tar resten av dagen en annan dag för natten och kvällen blev fasligt lång och helt magisk så den kräver ett eget blogginlägg. puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Hahaha kunde inte låta bli att skratta åt kommentaren ”hans bak”. Dålig humor.

    MEN gud vad du lever intensivt. Jag hade behövt semester i en vecka efter det där. Fint som tusan verkar du ju haft det ändå!!!

    alice 2015-05-27 21:43:44
    Svara
  • GUD så man uppskattar allt där hemma när man inte varit hemma på ett tag. (typ 2 dagar i mitt fall heh). Som ostmackor. Eller tunnelbaneturer med finfolk <3

    ISA 2015-05-27 19:06:15 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • ALLTSÅ DEN DÄR UTSTÄLLNINGEN. Magi.

    Flora Wiström 2015-05-27 17:55:41
    Svara
  • kan man få recept på hans bak? Ser himla gott ut!

    Karin L 2015-05-27 14:21:23 http://www.locknerkarin.blogspot.se
    Svara
  • alltså, sitter som trollbunden för den där utställningen. BRILJANT JU!
    Sedan tycker jag det är lite roligt, för det första jag tänkte när jag såg första bilden på Johan var ”åh, han har klippt sig!” och såg precis att du skrivit det. Vad gör bloggar med oss, egentligen?!

    Emelie - Lever drömmen i Paris! 2015-05-27 14:15:54 http://sockerskrin.blogspot.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!