Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

22

hej! i dag är det egentligen bara en vanlig dag men också min födelsedag. känner mig äldre än någonsin tidigare och yngre än jag någonsin kommer vara. den här bilden är från förra årets födelsedagsfirande på internationella kvinnodagen med min finaste tårta någonsin saft och randiga sugrör.
 
känns så konstigt att tänka på vad som befann sig i huvudet på personen på bilden. jag hade intt inskrivet i kalendern till hösten och krokiga viljor. krokiga viljor har jag väl ändå fortfarande men jag har iallafall givit mig själv en riktning som känns fin.
 
och i år blir det prickiga sugrör och i kväll ska jag äta tårta. hej på er!
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt