Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min dag genom min telefon

så här såg det ut i morse genom fönstret. drömmigt va.
och så här på väg till il caffé.
där jag jobbade jag med sofia och marcus. kul va att få jobba med sina kompisar!! vi gör en förpackningsuppgift just nu. och var väldigt trötta här i morse. 
det snöade fortfarande när vi köpte sopplunch och tog oss till skolan och dagens eftermiddagslektion. 
nu hoppar vi lite i tiden. det här är efter skolan och efter möte på vasamuseet med pernilla och anders och efter transport till city igen. fick lov att hänga med den här braiga personen! hon var smakråd åt mig i diverse affärer. jag skulle köpa ~*accesoarer*~ något jag inte är så bra på och säkert inte ens kan stava till. vi hittade litegrann iallafall.
och sen åt vi pizza respektive risotto och drack prick ett par glas vin var och pratade om livet. livet va. vi tog varsin te var ju tvugna att prova starbucks när vi ändå var i krokarna och oj vad jag var fylld med energi ändå. den här personen = så himla bäst. 
såhär såg en sak jag köpte ut som små droppar fina va! obs att de skulle jag egentligen inte köpt. 🙁 men var tvungen. (ursäkta wilderness förmodligen genom tidernas sämsta bild)
och detta hörrni är en liveblogg. vad flådigt va!! så nu skall jag äta dessa chokladbollar (”det ser ut som falaflar” sa johan) som jag i sockersugets hast blandade ihop sent i går kväll. det fanns varken pärlsocker eller kokos att rulla i så det fick bli muscovadosoker. det = dagens tips. nu = downton abbey med han jag e kär i. puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt