fredagen den femte

hej! i fredags hade jag kameran i väskan så vi tittar på den dagen tänkte jag. det började med en förmiddag hemma och jag såg ut såhär. toppen har jag sytt och kjolen köpte jag på en loppis i amsterdam.
slängde ihop en bönsallad med spenat mozzarella avokado och annat gott till lunch.
sen promenerade jag och min braiga klasskompis sofia tillsammans till skolan. från södermalm via skeppsbron till sveavägen i solen. 
efter skolan bestämde vi oss för att fira helg med glass. här är min andra klasskompis ville kolla vilken ofantligt fin cykel han hojar runt på!!!
amanda och lena!
och amanda på stikki nikki. tycker de har så god glass. jag tog en med oreossmak och en med blåbär-lakrits-smak. den sistnämnda var drömmig. åt upp’et i solen och sen sa vi trevlig helg och hejdå!
och jag mötte upp mamma. vi fikade på victoria i väntan på att vår film skulle börja. vi såg ruben östlunds nya film turist och den var så himla bra alltså! rekommenderas varmt. 
och victoria är en av mina bästa biografer. fint där.
efter filmen bjöd mamma mig på middag på hjördis! vi delade en kantarelltoast till förrätt. med så mycket svamp att inte toasten syns ens det gillas!!! smakade mycket mycket bra.
gullemamma <3
hon åt fläsksida och jag åt halloumiburgare (ganska tråkig) och sen delade vi det här fina till kaffet. 
och så kom johan förbi också efter att han hade spelat biljard. utdelade några pussar och sa hej.
sen sa vi hejdå till mamma och promenerade hem. tack och bock för fin fredag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!