Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndagsutstyrsel

det här är vad jag hade på mig i går. plus en brun tröja. brun + blå är min bästa färgkombination (ojoj när jag ser dessa bilder påminns jag om att jag måste boka klipptid. långt!)kjolen i fina mönstret köpte jag i helgen när jag var i täby centrum med fanny. 
jag hade provat den en gång tidigare men tyckt den var lite för dyr så nu när den var på halva priset så köpte jag den direkt (även om de pengarna kanske borde gått till en kastrull eller liknande men jaja det där löser sig)
och den kommer från något så otippat som oasis! första på riktigt nya plagget jag köpt på jag vet inte hur länge och jag älskarn!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Man
  Kevin Triguero
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Niklas Berglind
  Man
  Viktor Frisk
  Man
  Johan Hurtig