ur telefonen

det händer ofta att jag fotar med telefonen och det händer i bland (eller ofta det med kanske) att jag lägger upp bilderna på instagram. där heter jag cupidbow om någon skulle vilja följa och här är några foton från den senaste tiden: vi börjar med det absolut vackraste jag vet en morgon för några veckor sedan. tänk att vakna upp bredvid den här varje dag va <3och här är ante från när vi var på loppis. hon är en mkt bra kvinna rekommenderar alla att bli vän med henne om ni skulle få chansen.
och jag och ante i min nyköpta spegel!
äter ett gigantiskt päron från johans föräldrars trädgård
och min stukade fot som fortfarande gör ont efter mer än två veckor 🙁 när ska detta gå över undrar jag.
min gata en höstmorgon när jag väntade på bussen till jobbet. alltså. 
jag i grönt bland alla mina gröna växter vad jag älskar dem alltså hehe
och så annat grönt utanför johans kontor
bacon och äggröre-frukost för två
och en maräng med grädde och bär som jag bakade när johan och erik fyllde år. och johan bakade en gigantisk chokladtårta.
här är en bild från när vi var och tog mått på vår lägenhet. detta är alltså vårat blivande sovrumsfönster altså AAAAAH längtar så jag spricker nästan
jag går alltid ut och går och hittar nya promenader på min lunchrast. här hittade jag fina blad också men kan inte komma på från vilket träd är det någon som vet?
stalands. här har vi hängt en del och suktat efter dyra möbler och bestämt en soffa.
min och johans efterrätt i lördags! från senaste buffé-tidningen (älskarn). det är alltså apelsin matyoghurt pistagenötter granatäpple och massvis med kanel. supergott!
johan när vi provade säng i går!! himla svår grej att prova tycker liksom att alla sängar är sköna?
och så avslutar vi med min frukost från i morse. kaffe äppelmust av våra äpplen kanelgröt och äpple och så frukt. asbra start på vecka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!