Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hej nästan helg

 
är inne på femte jobbnatten och jag är slut i kropp och sinne. 
 
i dag har jag iallafall träffat honom. ätit indiskt. frukost för mig och lunch för honom. men det känns så konstigt att inte kunnat ses ordentligt på hela veckan han som alltid är så nära. när jag kommer hem från jobbet är det bara några få timmar innan han börjar och vice versa. 
 
efter lunchfrukosten bakade jag och sophie en alldeles gudomlig rabarberpaj från detta recept och åt med smultron och så delade vi den första mogna jordgubben från hennes trädgård medans vi surplade flädersaft med lime och mynta i.
 
nu sitter jag på jobbet och väntar på att få något att göra och peppar paris över skype med jora. är bitter pga fredagkväll och jag jobbar men har bunkrat upp med film och godis så får det nog ganska så mysigt i natt ändå. 
 
och i morgon när jag vaknar har jag endast och endast sex veckor ledighet framför mig <3 det känns som sommarlov! ska inviga med att göra flädersaft och gå på loppis i helgen var det tänkt. puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Dasha Girine
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Man
  Marcus Schuterman
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Man
  Niklas Berglind
  Man
  Viktor Frisk