Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndag

har nästan inte fotat någonting denna helg. i fredags åt jag och sophie sushi framför veckans avsnitt av girls och sen åkte vi hem till elin där en bunt flickor befann sig för att ta farväl. felicia och evelina flyttade till oslo i lördags och det är lite sorgligt men mest pepp pga spännande plus så nära att man lätt kan komma och hälsa på. 
 
i lördags lagade jag och johan osttortellini med pestogräddsås till middag och det var jävulskt gott. dock mycket mättande. sen åt vi smågodis och såg på film i min säng. i går tog vi en promenad i snön och sedan bjöd erik på äppelpaj i sin lägenhet. behövde en sådan här helg. 
 
i dag är det måndag och jag har slagit rekord på milen och ätit en gigantisk omelett med spenat och pesto till lunch och i kväll ska jag börja en ny kurs! från och med i dag och tio veckor framåt kommer jag gå ”introduktionskurs – grafisk design” på berghs. jag är oerhört pepp på att få prova och se om det verkar vara något för mig. puss!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind