Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lite nytt

ett par nya skor från loppis som jag kanske invigde i dag trots ca 15 cm för hög snönivåoch en ny tvbänk från loppis den med! så nu (alltså just nu möblerar om ca tre gånger i veckan pga kan aldrig bestämma mig) ser det ut såhär i mitt rum om man ligger i sängen och vill exempelvis titta på girls. mycket bra.
hängde om lite bland tavlorna också och hängde upp en gammal skapelse som ville se lite dagsljus. 
såhär ser hon ut på närmre håll.
 
och i dag har jag fått en dator så äntligen kan jag blogga när och hur jag vill utan att behöva låna någon annans och ha alla bilder på en miljon olika ställen. hurra! nu ska jag gå och lägga mig bredvid pojken min. god natt!
 
ps. fortsätt ställ frågor här! svarar i helgen tänkte jag. puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt