ett hej

hej! jag har lyckats starta min gamla pc (ej urindatorn alltså) och har så mycket jag vill blogga om men denna gamla maskin är alldeles för långsam för att det ska vara lönt att sätta sig och redigera bilder på. får se hur mycket jag är aktiv här tills allt är löst med försäkringsbolaget med min andra men ska försöka blogga lite iallafall. 
 
sedan sist har jag lagat två nya maträtter med jora (broccolisoppa och wallenbergare) vi har spelat mario kart och jobbat med vår hemsida. jag har lämnat tillbaka kläder varit hos optikern för undersökning och bestämt nya bågar har köpt tyg till klänningar gått spontan second hand-runda med min mor har tränat med samma fina människa och har köpt en gammal kappa och sytt om. jag  har påbörjat en stickning (fick garn av louise i julklapp) och blivit beroende av det och jag har träffat släktingar jag aldrig annars träffar för lunch. jag har druckit öl med grabbar hos erik och varit på lakrits- och vinprovning med pappa och ja. det är mycket man hinner med när man inte sitter vid datorn. kanske borde sluta upp med det. 
 
dessutom kom jag på att jag glömt att säga att jag och johan far till prag på onsdag! det var min julklapp till honom och vi stannar i två nätter. längtar så jag spricker. tills vidare PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!